Γιατί να επιλέξετε την Internet Core

Σήμερα υπάρχουν πολυάριθμες επιχειρήσεις με προσφορές που με δυσκολία γίνονται πιστευτές. Και καλώς δεν γίνονται πιστευτές. Γιατί στην ανάγκη για μεγαλύτερο κέρδος και αύξησης του πελατολογίου τους, αναλαμβάνουν να προσφέρουν υπηρεσίες τις οποίες μετά σας λένε πως δεν ήταν αυτά που είχατε συμφωνήσει ή πως θα σας τα φτιάξουν σε λίγο καιρό. Πιθανότατα να ξέρετε για ποιες μιλάμε, ίσως και σήμερα να είδατε μερικές από αυτές. Οι διαφορές μεταξύ των υπηρεσιών είναι μεγάλες και οι λόγοι είναι πολλοί. Γιατί να επιλέξετε εμάς;

1. Ποιότητα, επαγγελματισμός, ειδίκευση
Δείτε τη δουλειά μας βήμα-βήμα, δείτε τα αποτελέσματα που έχουν οι πελάτες μας. Δεν είμαστε ερασιτέχνες. Είμαστε επαγγελματίες, έτοιμοι να σας προσφέρουμε μία ολοκληρωμένη λύση για την παρουσίαση σας στο Internet.

2. Γνώση, πείρα
Είμαστε μία ομάδα από υψηλά ειδικευμένους επαγγελματίες, που δουλεύουμε ειδικά για να φέρουμε εις πέρας τις ανάγκες σας. Απλά πείτε μας τι χρειάζεστε και θα το κάνουμε. Είναι τόσο απλό.

3. Ταχύτατη ανταπόκριση
Πελάτες που έχουν συνεργαστεί με άλλες εταιρείες πραγματικά εκτιμούν την ανταπόκριση που απολαμβάνουν από εμάς. Σεβόμαστε το χρόνο σας, γνωρίζουμε ότι ο χρόνος είναι χρήμα. Επίσης αναγνωρίζουμε την αξία της δουλειάς και την αξία του ικανοποιημένου πελάτη. Οι πελάτες μας, απλά, μένουν ικανοποιημένοι από την αποτελεσματικότητα με την οποία ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις ενός έργου.

4. Πρωτότυπη δουλειά
Δεν απευθυνόμαστε στις μάζες. Αναπτύσσουμε πρωτότυπες λύσεις, κομμένες και ραμμένες στις απαιτήσεις σας. Συζητάμε το έργο μαζί σας για να καθορίσουμε τις ανάγκες και τους στόχους σας ώστε να μπορέσουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη λύση.

5. Εύκολη επικοινωνία
Δεν χρειάζεται να είστε ειδικός στο Internet για να επικοινωνήσετε μαζί μας. Δεν χρειάζεται να γνωρίζετε HTML, Java, ASP, PHP και άλλες "περίεργες" τεχνολογίες. Επικοινωνήστε μαζί μας με γλώσσα που σας είναι οικεία και αφήστε τα "τεχνικά" σε εμάς.

6. Προτάσεις και συμβουλές
Θα είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα. Θα σας προτείνουμε τρόπους να υλοποιήσετε τις ιδέες σας. Θα δουλέψουμε μαζί ώστε να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή λύση στις ανάγκες σας και θα σας προφυλάξουμε από λάθη που μπορεί να κάνατε. Οι πελάτες μας γνωρίζουν ότι είμαστε συνέχεια στο πλευρό τους!

7. Υποστήριξη και συντήρηση
Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορεί να λειτουργεί μια επιχείρηση. Κάποιοι θα σας δώσουν ένα website ή μια λύση συναγερμού, θα πάρουν την πληρωμή και θα εξαφανιστούν. Αν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα , θα πρέπει να αντιμετωπίσετε την κρίση μόνος σας. Η Internet Core δεν δουλεύει με αυτόν τον τρόπο. Θα είμαστε εδώ να απαντήσουμε σε κάθε ερώτηση ή ανησυχία που έχετε. Θα είμαστε εδώ για να υποστηρίξουμε και να συντηρήσουμε το web site σας. Μπορεί να χρειαστείτε επιπλέον δυνατότητες στο μέλλον, για αυτό και θα είμαστε εδώ για εσάς.

8. Απόδοση της επένδυσης
Η κατασκευή ενός web site, ενός e-shop ή μιας στοχευμένης διαφήμισης είναι μία επένδυση και γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να είναι αποδοτική. Δεν κατασκευάζουμε απλώς, αλλά χτίζουμε μία ολοκληρωμένη παρουσίαση στο Internet που σας δίνει τη δυνατότητα να παράγετε σημαντικό κέρδος. Αν δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε και να σας πάμε ένα βήμα παρακάτω, απλά δεν αναλαμβάνουμε.

9. Ολοκληρωμένες υπηρεσίες
Πολλοί μπορούν να φτιάξουν ένα website αλλά χρειάζονται πολλά περισσότερα για να επιτύχετε στο Internet από την απλή κατασκευή ενός site. Μέσα από την πείρα μας έχουμε επεκταθεί ώστε να παρέχουμε μία ολοκληρωμένη λύση στους πελάτες μας. Παρέχουμε όλα όσα χρειάζεστε για μία επιτυχημένη, κερδοφόρα παρουσίαση στο Internet, σχεδίαση, προγραμματισμό, φιλοξενία (hosting), συντήρηση, προώθηση στις μηχανές αναζήτησης (SEO), κατοχύρωση domain name, συμβουλές προώθησης και διαφήμισης.

10. Αφοσίωση και αξιοπιστία
Δεν είμαστε νεοφώτιστοι που θα σας εγκαταλείψουν όταν ένα έργο γίνει δύσκολο ή θα σας παρατήσουν για ένα μεγαλύτερο έργο. Είμαστε μία εδραιωμένη επιχείρηση με άριστη φήμη. Πολλοί έρχονται σε εμάς λέγοντας "Βοηθήστε με, δεν απαντάνε στα τηλέφωνα μου και στα e-mail που τους στέλνω και το website μου χρειάζεται αλλαγές και ανανέωση". Κάντε τη χάρη στον εαυτό σας, μην φτάσετε σε αυτό το σημείο και προσπεράστε τις ερασιτεχνικές λύσεις και τους πονοκεφάλους.

Ελάτε σε εμάς, τους επαγγελματίες που μπορείτε να εμπιστευτείτε.

Χρειάζεστε κάποια συμβουλή;
Τηλέφωνο επικοινωνίας:

+30 211 800 1235

  • Προσφορές Μάιος 2013
  • Προσφορές Μάιος 2013


Επικοινωνία

Δεν είστε σίγουρος τι ακριβώς χρειάζεστε;

Κανένα πρόβλημα! Εμείς είμαστε εδώ!

Καλέστε μας στο +30 211 800 1235 ή

Επικοινωνήστε μαζί μας