Παραγγελιοληψία Café - Bar - Restaurants – Delivery

Γίνετε παραγωγικοί με άμεση εξυπηρέτηση των πελατών σας και λάβετε την εικόνα της επιχείρηση σας όπως είναι πραγματικά, όχι όπως νομίζετε ή όπως σας λένε!

Η παραγγελιοληψία είναι το παρών και το μέλλον των χώρων εστίασης και η εξέλιξη της χειρόγραφης παραγγελίας. Τα ασύρματα φορητά τερματικά αναλαμβάνουν την εκτέλεση της παραγγελίας εφόσον λάβουν τα δεδομένα της παραγγελίας του πελάτη, μεταδίδοντάς τη αυτόματα στους υπεύθυνους οι οποίοι αναλαμβάνουν να την εκτελέσουν. Με την ασύρματη επικοινωνία, τα στοιχεία της παραγγελίας μεταβιβάζονται άμεσα στους χώρους παρασκευής (πόστα) και στο ταμείο εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο σε όλους τους εργαζόμενους και βελτιώνοντας στο μέγιστο την ταχύτητα και την ακρίβεια στη ροή των πληροφοριών.

 

ΣΥΣΤΗΜΑ  ΑΣΥΡΜΑΤΗΣ  ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΟΛΗΨΙΑΣ

Ο σκοπός του συστήματος  είναι η λήψη παραγγελιών με το ασύρματο φορητό  τερματικό, η άμεση εκτύπωση των παραγγελιών στους εκτυπωτές κουζίνας, η εξόφληση των λογαριασμών (με βάση τις παραγγελίες που διακινήθηκαν από το τραπέζι) και η ταυτόχρονη εκκαθάριση του υπολοίπου του τραπεζιού, καθώς και οι στατιστικές εκτυπώσεις κίνησης ειδών σε ημερολογιακή περίοδο (οριζόμενη από τον χειριστή). Επίσης η διαχείριση ταμείου από την οθόνη αφής του υπολογιστή με ταυτόχρονη ενημέρωση των σημείων προετοιμασίας των ειδών (εκτύπωση των ειδών που πωλούνται στο ταμείο, και στους εκτυπωτές κουζίνας).
Ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών, βελτίωση των προσφερόμενων από το κατάστημα υπηρεσιών, αυτοματοποίηση στη διαχείριση των παραγγελιών, αποθήκευση στατιστικών στοιχείων. Αυτά είναι μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά των Ασύρματων Συστημάτων Διαχείρισης Χώρων Εστίασης.
Η λήψη των παραγγελιών από το σερβιτόρο γίνεται πολύ εύκολα σε ένα περιβάλλον φιλικό προς το χειριστή, οι παραγγελίες εκτυπώνονται άμεσα στους χώρους παρασκευής τους (κουζίνα, μπαρ) και ο πελάτης εξυπηρετείται όσο το δυνατόν ταχύτερα.
Ο χειριστής του συστήματος μπορεί να πάρει ανά πάσα στιγμή στατιστικά στοιχεία για κάθε πτυχή της επιχείρησης (κινήσεις ειδών, πωλήσεις σερβιτόρων κλπ) ενώ ο χειριστής των ασύρματων τερματικών μπορεί να διαχειρίζεται τραπέζια και να κλείνει λογαριασμούς. Έχει επιπλέον τη δυνατότητα να αποστέλλει παραγγελίες με συγκεκριμένες οδηγίες παρασκευής ή συστατικά. Οι εκτυπώσεις στους εκτυπωτές κουζίνας είναι «ξεκάθαρες» χωρίς να δημιουργούν απορίες όσον αφορά την προετοιμασία τους.

 • Διαχείριση Τραπεζιών
 • Ασύρματη Παραγγελιοληψία
 • Διαχείριση Σημείων Πώλησης ( P O S)
 • Πολλαπλούς εκτυπωτές ανά Είδος
 • Διαχείριση Πελατών και Καρτών Πελατών
 • Μερική ή Ολική Έκδοση Λογαριασμού ανά Είδος και ανά Παραγγελία
 • Μερική ή Ολική Εξόφληση Λογαριασμού ανά Είδος και ανά Παραγγελία
 • Πολλαπλοί Τιμοκατάλογο
 • Διαχείριση Σερβιτόρων ανά Βάρδια

 

Χρειάζεστε κάποια συμβουλή;
Τηλέφωνο επικοινωνίας:

+30 211 800 1235

 • Προσφορές Μάιος 2013
 • Προσφορές Μάιος 2013


Επικοινωνία

Δεν είστε σίγουρος τι ακριβώς χρειάζεστε;

Κανένα πρόβλημα! Εμείς είμαστε εδώ!

Καλέστε μας στο +30 211 800 1235 ή

Επικοινωνήστε μαζί μας