Εγκατάσταση καμερών & συναγερμού

Εργαλείο Υπολογισμού Συναγερμού

 | 

Εργαλείο Υπολογισμού Καμερών

 Στις μέρες μας η προστασία της οικογένειας και της περιουσίας μας είναι από τα βασικά μελήματα μας. Μην αφήσετε κανέναν να σας δημιουργήσει δυσάρεστες καταστάσεις, ενώ μπορείτε να το αποφύγετε. Πρόσβαση από laptop, κινητό ή IPhone.

Έχετε μία επιχείρηση; Αν ναι, σίγουρα γνωρίζετε πως η ληστεία είναι το μόνο έγκλημα από το οποίο κινδυνεύει η επιχείρηση σας, γιατί απλά δεν μπορείτε να το προβλέψετε. Γι' αυτό θα πρέπει να λάβετε όσο περισσότερες προφυλάξεις ασφαλείας μπορείτε. Μία από αυτές, είναι να τοποθετήσετε συστήματα καμερών ασφάλειας. Αυτές οι κάμερες μπορούν να αποτρέψουν τους ληστές από μια πιθανή διάρρηξη περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο σύστημα συναγερμού.

Στους ληστές δεν τους αρέσει η ιδέα ότι θα καταγραφούν σε κάμερα, διότι αυτό έχει σαν συνέπεια πολλές πιθανότητες σύλληψής τους. Η πλειοψηφία των διαρρηκτών δεν θα διαρρήκνυε ένα μέρος όπου υπάρχουν κάμερες ασφαλείας, καθώς δεν θα έπαιρνε αυτό το ρίσκο. Εάν ένας διαρρήκτης τελικά εισβάλλει στο χώρο σας, τότε σίγουρα έχετε το τρόπο να βοηθήσετε την αστυνομία να τους ταυτοποιήσει.
Επίσης καλή ιδέα θα ήταν να διαθέσετε λίγο από το χρόνο σας ώστε να μάθετε περισσότερα για τις κάμερες ασφαλείας. Αυτό θα σας βοηθήσει να διαλέξετε την καλύτερη με βάση τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Αυτές οι κάμερες υπάρχουν σε πολλά μέρη και έχουν σκοπό να αποτρέψουν ληστές και να καταγράψουν όποιους παραβαίνουν τον νόμο.

Ένας καλός τρόπος να μάθετε γι' αυτές τις κάμερες ασφαλείας και πως χρησιμοποιούνται είναι να διαβάσετε ιστορίες στις εφημερίδες, στα περιοδικά και στο Internet. Υπάρχουν πολλές τέτοιες ιστορίες, γραμμένες με σκοπό να βοηθήσουν τόσο τους αναγνώστες, αλλά και τους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων να καταλάβουν πώς δουλεύουν αυτές οι κάμερες. Διαβάστε όσες περισσότερες ιστορίες μπορείτε, διότι όση περισσότερη γνώση έχετε επί του θέματος τόσο καλύτερα μπορείτε να προστατέψετε την επιχείρησή σας. Αντιστοίχως μπορείτε να ζητήσετε την δική μας συμβουλή και να σας καταθέσουμε τις προτάσεις για την καλύτερη δυνατή προστασία.
Μην υποθέσετε ποτέ πως ένας ληστής δεν έχει στόχο τη δική σας επιχείρηση γιατί αυτό είναι μεγάλο λάθος. Πάντα να υποθέτετε το αντίθετο, και να είστε προετοιμασμένοι για αυτό. Οι κάμερες ασφαλείας για την επιχείρηση είναι ο καλύτερος σύμμαχός σας για την σύλληψη οποιουδήποτε διαρρήκτη παραβιάσει τον χώρο σας, για αυτό σιγουρευτείτε πως θα προμηθευτείτε το συντομότερο δυνατό ένα ολοκληρωμένο σύστημα.


Ορισμένες εταιρίες με τις οποίες συνεργαζόμαστε είναι οι:
Jabltron, Vivotek, Kedacom, Rosslare, Radvison, Avtech, Axis καθώς και όλες οι κάμερες είναι CCD.

Χρειάζεστε κάποια συμβουλή;
Τηλέφωνο επικοινωνίας:

+30 211 800 1235

  • Προσφορές Μάιος 2013
  • Προσφορές Μάιος 2013


Επικοινωνία

Δεν είστε σίγουρος τι ακριβώς χρειάζεστε;

Κανένα πρόβλημα! Εμείς είμαστε εδώ!

Καλέστε μας στο +30 211 800 1235 ή

Επικοινωνήστε μαζί μας