Τεχνική Υποστήριξη στο σπίτι ή στην επιχείρησή σας

Σταματήστε να  μεταφέρετε τα πραγματά σας σε διάφορα service, να πληρώνετε και μόλις τα επανατοποθετείτε να μην δουλεύουν. Πλέον όλα φτιάχνονται μπροστά σας, άμεσα και με υποστήριξη σε οποιοδήποτε σημείο βρίσκεστε, ακόμα και εξ’ αποστάσεως! Κάντε τους υπολογιστές να δουλέψουν για εσάς, όχι εσείς για τους υπολογιστές!
Δυνατότητα ανάκτησης διαγραμμένων αρχείων, ακόμα και μετά από format!
Ανάκτηση ξεχασμένων-χαμένων κωδικών στο σύστημά σας.

H πολυετής εμπειρία των τεχνικών μας στις υπηρεσίες Εταιρικής Τεχνικής Υποστήριξης υπολογιστών, στο Service ηλεκτρονικών υπολογιστών, στο Service Laptop και περιφερειακών εγγυάται την αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε μικρού ή μεγάλου προβλήματος.
Το Service περιλαμβάνει εξασφάλιση δεδομένων σκληρού δίσκου (αν πρόκειται να γίνει διαγραφή των περιεχομένων του), επισκευή προβλήματος υλικού, λογισμικού, καθαρισμό του συστήματος από ιούς με ανάλογες εφαρμογές, επανεγκατάσταση λειτουργικού συστήματος αν κριθεί αναγκαίο κτλ. Σε κάθε περίπτωση φροντίζουμε να σας ενημερώσουμε για οποιαδήποτε ενέργεια μπορεί να θέσει στον παραμικρό κίνδυνο τα αποθηκευμένα δεδομένα σας.

Service Υπολογιστών & Εγκατάσταση Hardware
Αναλαμβάνουμε Service ηλεκτρονικών υπολογιστών και περιφερειακών σε εταιρίες και ιδιώτες και σας βοηθάμε σε εργασίες όπως:

 • Διάγνωση και επιδιόρθωση βλάβης Η/Υ απο εξειδικευμένο τεχνικό υπολογιστών.
 • Βελτιστοποίηση ρυθμίσεων λειτουργικού συστήματος και εφαρμογών ανάλογα με τις δικές σας προτιμήσεις.
 • Ανάκτηση δεδομένων (data recovery)
 • Format και εγκατάσταση νέου λειτουργικού συστήματος.
 • Εγκατάσταση δωρέαν λογισμικού γραφείου Open Office, αντιβιοτικής προστασίας AVG.
 • Εξουδετέρωση ιών, dialers, spyware κ.α.
 • Εγκατάσταση εφαρμογών ασφαλείας (anti-virus, firewall, spy-adware remover).
 • Εγκατάσταση νέων μηχανημάτων στο χώρο σας.


Αναβαθμίσεις Υπολογιστών
Με την εξέλιξη της τεχνολογίας είναι αναγκαία πολλές φορές η αναβάθμιση του Η/Υ ή του λογισμικού. Η εταιρία μας μπορεί να αναλάβει τη διαδικασία αναβάθμισης του συστήματος ή των συστημάτων σας με το ανάλογο Hardware ή Software. Η συνεργασία μας με διάφορους προμηθευτές αποτελεί εγγύηση για την άριστη ποιότητα των υλικών, αλλά και τη δυνατότητα μας να σας προμηθεύσουμε με τις ανάλογες αναβαθμίσεις του λογισμικού στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Εξ' Αποστάσεως Υποστήριξη
Το δίκτυο μας χρησιμοποιεί προγράμματα απομακρυσμένης διαχείρισης για να βρίσκεται άμεσα κοντά σας. Με την πρώτη μας επίσκεψη στο χώρο σας, θα μπορούμε κατόπιν αιτήσεως σας, να αναλάβουμε τη διαχείρισης του Η/Υ σας και να τον χρησιμοποιήσουμε εξ' αποστάσεως. Αυτό γλιτώνει χρόνο και χρήματα απο εσάς και απο εμάς, αλλά ταυτόχρονα σας δίνει ένα αίσθημα ασφάλειας, καθώς μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έχετε απάντηση με χαμηλότερη χρέωση, σε καθημερινά ερωτήματα σας. Για να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα εξ' αποστάσεως βοήθειας χρειάζεστε:

 • Σύνδεση ADSL με το Internet
 • Φυσική παρουσία δική σας
 • Να μας παρέχετε τον προσωρινό κωδικό ασφαλείας για την συνδεση

Χρειάζεστε κάποια συμβουλή;
Τηλέφωνο επικοινωνίας:

+30 211 800 1235

 • Προσφορές Μάιος 2013
 • Προσφορές Μάιος 2013


Επικοινωνία

Δεν είστε σίγουρος τι ακριβώς χρειάζεστε;

Κανένα πρόβλημα! Εμείς είμαστε εδώ!

Καλέστε μας στο +30 211 800 1235 ή

Επικοινωνήστε μαζί μας