Ανάκτηση Δεδομένων

Η επιδιόρθωση σκληρού δίσκου και η ανάκτηση δεδομενων σκληρού δίσκου είναι μια πολύπλοκη διαδικασία. Προσοχή όμως να μην προβείτε σε ενέργειες που θα επιβαρύνουν τη διαδικασία ανάκτησης αρχείων.

Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως κανένα από τα αρχεία σας δεν παραμένει σε κάποιο αποθηκευτικό μας μέσο παρά μόνο αν μας ζητηθεί από εσάς γραπτώς και αυτό μόλις για μία εβδομάδα απο την ημερομηνία παράδοσης των αρχείων σας.
Μετά το πέρας της εβδομάδας, τα αρχεία σας θα διαγράφονται χωρίς καμία ενημέρωση.

Επίσης τα δεδομένα σας είναι ασφαλή καθώς λαμβάνονται μέτρα διασφάλισης ώστε να μην προσπελαστούν, να μην χρησιμοποιηθούν και να μην αντιγραφούν.

Έχασα τα αρχεία μου ή ο σκληρός δίσκος δεν λειτουργεί!

Μην κάνετε απολύτως τίποτα, μην προβείτε σε καμία ενέργεια αν δεν έρθετε σε επαφή με κάποιον ειδικό. Λανθασμένες ενέργειες όταν υπάρχει προβληματικός σκληρός δίσκος, μπορούν να οδηγήσουν σε μόνιμη και μη αναστρέψιμη απώλεια των δεδομένων αλλά και αυτόματη κατάργηση της εγγύησης του σκληρού δίσκου.
Η ανάκτηση αρχείων απαιτεί μια ακολουθία συγκεκριμένων ενεργειών αναλόγως του προβλήματος που αντιμετωπίζει ο δίσκος, το CD, το DVD ή το USB flash drive σας.

Επαναφορά αρχείων ακόμα και μετά απο format;

Κάνατε καταλάθος format ή για κάποιο λόγο κάνατε επανεγκατάσταση τα Windows και τελικά χάθηκαν όλα. Λάθος. Όλα είναι εκεί ή σχεδόν όλα, τουλάχιστον για την ώρα. Θα πρέπει να κλείσετε τον υπολογιστή σας και να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας για την παραλαβή του δίσκου σας. Όσο περισσότερο δουλεύει ο σκληρός δίσκος, τόσο λιγότερα δεδομένα θα ανακτηθούν επιτυχώς. Η επαναφορά μεγάλου ποσοστού αρχείων μετά απο format είναι σχεδόν εγγυημένη εάν ο χρήστης δεν γράψει δεδομένα στο σκληρό δίσκο.

Αν τα δεδομένα σας είναι κρίσιμα για εσάς, μην αποπειραθείτε να επέμβετε στο δίσκο καθώς μπορεί να μειώσετε τις πιθανότητες ανάκτησης των αρχείων σας αλλά και εν τέλει να δημιουργήσετε πρόβλημα στη σωστή λειτουργία του σκληρού δίσκου.

Βλέπω το δίσκο στα Windows αλλά όχι τα αρχεία!

Το πιθανότερο πρόβλημα σε μια τέτοια περίπτωση είναι η φυσική φθορά του δίσκου. Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει ο δίσκος να φτάσει το συντομότερο δυνατό στην εταιρία μας για ανακτηση αρχειων και να τον λειτουργήσετε όσο το δυνατόν λιγότερο ώστε να γίνει με μεγαλύτερη επιτυχία η ανακτηση αρχειων.

Ο σκληρός δίσκος δεν αναγνωρίζεται απο το BIOS.

Ένα πολύ συχνό σύμπτωμα μετά απο ακούσια πτώση του δίσκου είναι όταν τον συνδέετε με το σύστημα σας, το λειτουργικό σύστημα να παγώνει. Ο χαλασμένος σκληρός δίσκος δηλαδή να κολλάει την λειτουργία του μηχανήματος ή να μην αναγνωρίζεται καθόλου απο το BIOS. Σε αυτή την περίπτωση καλό θα ήταν να μας φέρετε και τον υπολογιστή σας ώστε να διαπιστώσουμε πως είναι όντως θέμα του δίσκου και όχι κάποιου άλλου υλικού.

Η εταιρία επίσης πραγματοποιεί :

  • Ανάκτηση δεδομένων απο κινητό τηλέφωνο
  • Ανάκτηση δεδομένων απο usb flash
  • Ανάκτηση δεδομένων απο κάρτα μνήμης
  • Ανάκτηση Δεδομενων απο κινητά smartphones
  • Μόνιμη Διαγραφή Δεδομένων

Χρειάζεστε κάποια συμβουλή;
Τηλέφωνο επικοινωνίας:

+30 211 800 1235

  • Προσφορές Μάιος 2013
  • Προσφορές Μάιος 2013


Επικοινωνία

Δεν είστε σίγουρος τι ακριβώς χρειάζεστε;

Κανένα πρόβλημα! Εμείς είμαστε εδώ!

Καλέστε μας στο +30 211 800 1235 ή

Επικοινωνήστε μαζί μας