Εγκατάσταση Δικτύου

Εργαστείτε απερίσπαστα στο προσωπικό ή εταιρικό δίκτυο σας με την δημιουργία ενσύρματου, ασύρματου ή απομακρυσμένου δικτύου οπουδήποτε και αν είστε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας!

Υπάρχουν αρκετές εργασίες στην εταιρία σας οι οποίες θα μπορούσαν να γίνουν πιο εύκολες με την εγκατάσταση ενός τοπικού δικτύου υπολογιστών. Διαμοιρασμός του Internet, εύκολη ανταλλαγή αρχείων, διαμοιραζόμενοι εκτυπωτές και άλλα πολλά. Ένα δίκτυο μπορεί να είναι ασύρματο, ενσύρματο ή με απομακρυσμένη πρόσβαση.

Εγκατάσταση τοπικού δικτύου
Το ενσύρματο τοπικό δίκτυο χρειάζεται την προμήθεια ενός Hub, αν το Router του Internet δεν μας δίνει την δυνατότητα να συνδέσουμε πάνω απο έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή. Επίσης χρειάζεται η κατασκευή και η τοποθέτηση καλωδίων (συνήθως τύπου RJ45). Ώς πιο ακριβή λύση υπάρχει και η δυνατότητα δικτύωσης της εταιρίας μέσω του δικτύου ηλεκτρικού ρεύματος με ειδικές συσκευές. Ο τεχνικός έρχεται στο χώρο σας και αφού δεί τις απαιτήσεις σας προχωράει στην προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού και εγκατάσταση αυτού.


Εγκατάσταση Ασύρματου Δικτύου
Αρκετά διαδεδομένη στις μέρες μας είναι η χρήση ασύρματου δικτύου για την εταιρία ώστε να έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερα καλώδια. Είναι λίγο πιο πολύπλοκη όσον αφορά το θέμα της ασφάλειας των δεδομένων σας, αλλά είναι η δημοφιλέστερη λύση. Ο τεχνικός μας έρχεται στο χώρο σας, κάνει την απαραίτητη συζήτηση και προχωράει στην προμήθεια του απαραίτητου ασύρματου Router (αν δεν υπάρχει).


Ασφάλεια WI-FI
Η ασφάλεια ασύρματου δικτύου είναι ένα απο τα μεγαλύτερα προβλήματα στις μέρες μας. Μπορεί να λειτουργεί με μειωμένη ταχύτητα το δίκτυο σας διότι κάποιος υπάλληλος ή ακόμα και ο γείτονας το χρησιμοποιεί χωρίς τη δική σας έγκριση. Αυτό επιλύεται εύκολα απο τον τεχνικό μας αφού μπορεί να επισκεφτεί το χώρο σας και να ασφαλίσει το ασύρματο δίκτυο σας απο τυχόν ανεπιθύμητους που έχουν πρόσβαση. Η ασφάλεια του δικτύου σας γίνεται με κλείδωμα δικτύου WEP, WPA, WPA2 ή με κλείδωμα των MAC addresses των σημείων που επιθυμείτε η δεν επιθυμείτε να έχουν πρόσβαση.

Αν έχετε ήδη ένα δίκτυο και υπάρχουν προβλήματα ασύρματου δικτύου ή σε κάποιον σταθερό ή φορητό υπολογιστή, τότε ο τεχνικός μας προχωράει σε διάγνωση του προβλήματος (που συνήθως είναι θέμα ρυθμίσεων) και σε επίλυση αυτού, ώστε να έχετε συνεχώς σωστή σύνδεση μεταξύ των σημείων πρόσβασης.

Χρειάζεστε κάποια συμβουλή;
Τηλέφωνο επικοινωνίας:

+30 211 800 1235

  • Προσφορές Μάιος 2013
  • Προσφορές Μάιος 2013


Επικοινωνία

Δεν είστε σίγουρος τι ακριβώς χρειάζεστε;

Κανένα πρόβλημα! Εμείς είμαστε εδώ!

Καλέστε μας στο +30 211 800 1235 ή

Επικοινωνήστε μαζί μας